5/5

Om BuleBanker

  Upload et billede af din skade


  4.8
  4.8/5

  baseret på 10+ anmeldelser på Trustpilot

  5.0
  5/5

  baseret på 20+ anmeldelser på Google

  Se vores proces

  Københavns måske bedste erhvervsaftale?

  SKRÆDDERSYEDE ERHVERVSLØSNINGER TIL ETHVERT BEHOV

  Bulebanker er grundlagt med én kraftfuld vision støbt ind i fundamentet: vores håndværk kan gøres bedre.

  Derfor arbejder vi hele tiden på at hæve overlæggeren i forbindelse med standarten og kvaliteten i det arbejde som vi udfører. Vi har en stor passion for biler og vi værdsætter vores kunder. Derfor bestræber vi os hele tiden på at opnå perfektion og være i stand til at udbrede en bilskade så optimalt som muligt.

  Vores dygtige teknikere er udlærte hos det gamle Mla-gruppen (nuværende Porsche center Sjælland), og vi forsøger så vidt som muligt at benytte de mest avanceret kollisions- og reparationsløsninger. Dette sikrer dig som kunde, at når bilen serviceres hos os, så bliver der kun anvendt kvalitetsudstyr på dit køretøj.

  Uanset hvilken service du behøver, kan du forvente stor fokus på punktlighed og fleksibilitet. Vi overholder naturligvis altid aftalte tider, priser og rådgiver dig omkring fremtidig vedligeholdelse af din bil.

  Reparation på rekordtid
  Vi garanterer et højt professionelt serviceniveau på en minimal reparationstid, grundet vores finpudsede procedure.

  – Vi er hurtigere end normalen da vi arbejder weekender, ferie og alt derimellem.

  – Vi er privatejet! -Det gør os fleksible.

  -Vi har redskaber, erfaring og kompetencer til at reparere alle slags skader, på alle nye og gamle bilmærker.

  Hvis du søger et alsidigt Auto skadecenter i København, står vi glædeligt til rådighed.

  Altid korte ventetider

  Hos BuleBanker tilbyder vi mange former for teknisk arbejde relateret til trafikskader.

  Der er ingen opgave som er for lille eller for stor til os. Vi ved fra erfaring at to skader aldrig er ens, og vi udbreder skader på alle biler på vores autoværksted i København. En bil er som regel en stor investering for mange mennesker. Når bilen har været involveret i en trafikulykke, er det vigtigt at samarbejde med et betroet og kvalitetsbevidst skadeværksted.

  Pladearbejde på bilen er et specialiseret område og skadeservice er vores vigtigste nøgleområde. Hos os, er den fagmand der sikrer at dit køretøj returneres til samme tilstanden som før ulykken.

  Vil du gerne slippe for lange værkstedstider og få bilen gjort køreklar i en fart?

  Vi er et privat ejet værksteder og bestemmer selv vores tider. Vi går den ekstra meter for vores kunder og yder altid en førsteklasses service. Du får naturligvis stillet en lånebil til rådighed i de dage vi arbejder på bilen.

  Har du en forsikringsskade?

  Vi samarbejder med alle de førende forsikringsselskaber og hjælper dig trygt og sikkert gennem hele forløbet, når opgaven skal gå via forsikringen.

  Ret henvendelse til os i dag for at blive klogere på hvad BuleBanker kan gøre for dig og dit køretøj.

  Buleopretning på alle typer biler

  Hos Bulebanker står vi parat til at assistere med buleopretning på alle typer af biler. Er du en af de mange bilejere som hver weekend stifter bekendtskab med Bilka buler?

  Der er hjælp at hente hos os til den slags skader på bilen. Vi sørger for at du hurtigt kan komme af med nye buler eller ridser i bilen, som for mange er en torn i øjet.

  I takt med at vi er alt flere som strømmer til de store shopping center i weekenden, som blandt andet Fields eller Fisketorvet. Er det ofte en udfordring at finde en parkeringsplads.

  Alle vil gerne parkere helt fremme, og når der er en god blanding af indkøbsvogne og tæt parkeret biler, så skal der ikke meget til før en blød bule i bilen opstår eller bildøren får en skramme.

  Vores ekspertise i buleopretning, sikre dig som kunde en kvalitets udbredelse af samtlige type af skader på bilen. Nogle typer af skader kan udbredes på et par timer, mens mere omfattende skader påkræver at vi har bilen inde på værkstedet en dag eller to.

  Vi sikrer at du ikke står uden et transportmiddel, og tilbyder dig en lånebil i mellemtiden, såfremt buleopretningen af din bil tager mere end én dag.

  Hurtig udbredring af trafikskader

  Den værste tænkelige situation for en vognmand, må uden tvivl være at bilen står stille, i stedet for at være tilgængelig på de Københavnske veje. Hos Bulebanker forstår vi at en trafikskade på eksempelvis din Mercedes aldrig er en sjov oplevelse, og en trafikulykke sker oftest, når man mindst forventer det. Når der opstår en skade på din bil, så er det her vi kommer ind i billedet, Vores kunder værdsætter en hurtig udbredning af trafikskader. Vi går altid den ekstra meter for at gøre din vogn køreklar omgående, så den kan komme tilbage på vejene — der hvor den hører hjemme.

  Selvom vi sætter turbo på opgaven, så er samtlige medarbejder på værkstedet specialiseret i dette område, med høj faglig standard og flere års erfaring i bagagen. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde. Vi har et stort fokus op fleksibilitet, hurtig professionel service samt punktlighed.

  Hos Bulebanker har vi gennem tiden serviceret og assisteret talrige vognmænd fra København, så vi ved med det samme hvad der kræves og forventes af os. Har du eller din medarbejder været uheldig, og behøver hjælp med at gøre bilen køreklar? Er der tale om en forsikringssag, så tager vi ligeledes hånd om den del af arbejdet.

  Ret henvendelse til os per telefon eller send os et billede af skadens omfang på vores info mail, for at få et tilbud samt en tidshorisont for hvornår du kan forvente at vi har løst opgaven.

  Buleopretning på alle typer biler

  Leder du med lys og lygte efter et pålideligt autoværksted i København? Når din bil behøver omgående kvalitets pleje, så kan vi hos BuleBanker gøre din bil køreklar på kort tid.

  Alle bilejere ved at man altid skal være forberedt på det værste. Vil du gerne sikre at din bil er driftssikker hele året rundt? Så kan det være en god ide at få den serviceret eller repareret på vores altomfattende værksted for personbiler.

  Vi har højt til loftet, såfremt du har en varebil, så kan du også serviceret denne type af køretøj hos os.

  Vi udfører de mest almindelige serviceeftersyn, som blandt andet olie, gearkasse bremse og dækservice. Du kan altid få din bil klargjort hos BuleBanker inden du skal op til et periodisk syn, så du sikrer dig at alt er som det skal være. Vi sikrer at køresikkerheden altid er i top, så du kan stole på dit køretøj.

  Foruden den årlige service på bilen, så assisterer vi også vores kunder når mere komplekse skader på bilen skal udbredes.

  Dit køretøj kan pludseligt pådrage sige uforudsete skader, som en rustskade eller vandskade. Denne type af bilskader behøver akut bestigning, siden hver dag som passerer, kun vil forværre bilens generelle tilstand.

  Kom ind til BuleBanker i dag og lade os overtage de bekymringer du har angående din bil. Vi er klar til at give din bil den professionel bilservice som den står og trænger til.

  Standard & kvalitet i det arbejde vi udfører

  Bulbanker arbejder hele tiden på at hæve overlæggeren i forbindelse med standarten og kvaliteten i det arbejde som vi udfører. Vi har en stor passion for biler og vi værdsætter vores kunder.

  Derfor bestræber vi os hele tiden på at opnå perfektion og være i stand til at udbrede en bilskade så optimalt som muligt.

  For at kunne gøre det, er det en nødvendighed at have tilgang til teknologier og værktøj som letter vores daglige arbejde.

  Med denne fremgangsmåde får din bil det bedste resultat, reparationstiden forkortes, og omkostningerne bliver ikke alt for høje når arbejdet skal udføres.

  Vores værksted er blandt andet udstyret med en opretter-bænk fra Car-o-liner, som understøtter vores arbejde, når vi eksempelvis fixer en bil der har været ude for en trafik skade.

  Vi forsøger så vidt som muligt at benytte de mest avanceret kollisions- og reparationsløsninger. Dette sikrer dig som kunde, at når bilen serviceres hos os, så bliver der kun anvendt kvalitetsudstyr på dit køretøj.

  Vidste du at vores værksted i København er godkendt til at varetage forsikringsskader?

  Hos os, kan din bil komme tilbage på vejen i en fart, i stedet for at holde parkeret på et værksted i længere tiden. Vi ønsker ikke at du skal undvære din bil, og prioritere derfor at få udført arbejdet på din bil inden for kort tid.

  Konkurrencedygtige priser

  Har din VW været ude for en trafik skade?

  BuleBanker udbreder alle skader på din bil, har konkurrencedygtig priser, og er Københavns bedste mekaniker service.

  Mange er vilde med Volkswagen, og det er med god grund. Den tyske fabrikant er kendt for driftssikre biler, højt komfort niveau og bilerne er som regel af god kvalitet.

  Uanset hvilken VW-model som du ejer, så kan du få assistance hos os, når du har været ude for et uheld.

  Den miljøbevidste Københavner vælger tit bybilen UP. Hvilket er et klogt valg, når der er få parkeringspladser og stor myldretid fra mandag til fredag.

  dem der ikke kan nøjes med en bybil, kigger ofte på en Polo eller Golf. Disse to modeller har vi stiftet bekendtskab med et utal af gange.

  På den anden side har en Passat altid været en populær bil. Et køretøj der får det bedste ud af føreren og er spækket med bil-teknik.

  Dem der efterspørger ekstra plads i hverdagen, har taget godt imod Touran, som let kan assistere en familie i deres travle dagligdag.

  Når der kigges efter en luksus SUV, så forstår man godt at en Toureg er på manges ønskeliste. Den er desværre også mere udsat for ridser og skrammer, da ikke alle ved hvordan de skal forholde sig til den i trafikken.

  Er du vognmand, og benytter en Transporter? Vi har højt til loftet og har også plads til dig på værkstedet.

  Hos BuleBanker glæder vi os til at byde alle Volkswagen ejer inden for, og hjælpe bilen med at blive køreklar i en fart.

  Leder du efter et kvalitetsværksted til din luksus porsche?

  Hos BuleBanker kan dit køretøj blive serviceret af en Porsche specialist, som har mange års erfaring fra netop denne bilfabrikant.

  Det flyder ikke ligefrem med Porsche biler i trafikken. Heldigvis er det så småt ved at ændre sig, da Porsche har haft fin succes med deres Cayenne SUV-model.

  Der er næsten ikke noget som denne luksus bil ikke kan. Den er både populær blandt privatpersoner og bliver anvendt flittigt som firmabil.

  Har din Porsche 911, Panamera eller Cayenne været ude for et trafikuheld og fået en trafikskade?

  Så kan vi udbrede skaden på professionel vis, og gøre din bil køreklar igen. Hos os, får din bil Københavns bedste service, samt at den gennemsnitlige tid på værkstedet er væsentlig kortere sammenlignet med andre værksteder.

  Vidste du at BuleBanker er godkendt til at varetager forsikringsskader? Du kan derfor roligt overlade papirarbejdet til os, så sørger vi for at skaden på bilen bliver varetager igennem din forsikring.

  Hos os kan du altid få et uforpligtende tilbud på, hvad det vil koste at udbrede bilskaden på din Porsche.

  Ny rude i din bil?

  Skal du have skiftet forrude på din bil?

  BuleBanker har mange års erfaring med reparation af alle slags skader, og hermed også udskiftning af forruder.

  Vi garanterer et højt professionelt serviceniveau på en minimal reparationstid, grundet vores finpudsede procedure.
  Vi har en god samarbejdsaftale med vores rudeleverandør, og kan derfor være hurtigere end normalen.

  Hvis du aflevere din bil ved værkstedet senest kl. 10, kan vi levere bilen tilbage på samme dag.

  Hvad siger vores kunder om os?

  Vi synes det er mere troværdigt, når du kan læse hvad vores kunder fortæller om vores arbejde

  Trustpilot - Emil sørensen

  Hurtig og god service, meget grundige. Intet at klage over.

  5/5
  5/5

  “Skulle have lavet service, fikset et håndtag og have lavet en bule. De klarede det hele på under 1 uge. Jeg er meget glad. Suveræn service!”
  Trustpilot - Sara Foged Pedersen
  5/5
  “Jeg var forbi Bulebanker fordi jeg fik en trafikskade på min Jaguar I pace. Reparationen tog kun 3 dage (med gratis lånebil) selv om flere dele i fronten var gået i stykker. Jeg er super tilfreds med resultatet og de kan helt klart anbefales.”
  Trustpilot - Amin M
  5/5
  “Helt fantastisk service! Hurtige, ordentlige og giver lige den ekstra service, der gør at man vælger dem igen!”
  Trustpilot - Charlotte mogensen
  Skal du have hjælp til din bil?

   Upload et billede af din skade