5/5

Service

  Upload et billede af din skade


  4.8
  4.8/5

  baseret på 10+ anmeldelser på Trustpilot

  5.0
  5/5

  baseret på 20+ anmeldelser på Google

  Se vores proces

  Service eftersyn i København

  Serviceeftersyn er med til at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts og sikkerhedsproblemer for bilejeren. Du kan sammenligne det med at gå til regelmæssige tjek hos en tandlæge – det er en forebyggende vedligeholdelse rutine, der også kan fange og løse små problemer, inden de vokser sig til problemer, der kræver reparation.

  Omfanget af et eftersyn fastsættes af den enkelte bilproducent/bilimportør ud fra bilmodel samt motortype og kan også variere på baggrund af dit køretøj

  Intervallet for serviceeftersyn kan variere helt fra 5.000 og op til 50.000 km., men mest almindeligt vil være et sted mellem 10.000 og 30.000 km. Kører du mindre end det specificerede kilometer interval, så træder et års interval i kraft, som er hvert år eller hvert andet år.

  Hvad siger vores kunder om os?

  Vi synes det er mere troværdigt, når du kan læse hvad vores kunder fortæller om vores arbejde

  Trustpilot - Emil sørensen

  Hurtig og god service, meget grundige. Intet at klage over.

  5/5
  5/5

  “Skulle have lavet service, fikset et håndtag og have lavet en bule. De klarede det hele på under 1 uge. Jeg er meget glad. Suveræn service!”
  Trustpilot - Sara Foged Pedersen
  5/5
  “Jeg var forbi Bulebanker fordi jeg fik en trafikskade på min Jaguar I pace. Reparationen tog kun 3 dage (med gratis lånebil) selv om flere dele i fronten var gået i stykker. Jeg er super tilfreds med resultatet og de kan helt klart anbefales.”
  Trustpilot - Amin M
  5/5
  “Helt fantastisk service! Hurtige, ordentlige og giver lige den ekstra service, der gør at man vælger dem igen!”
  Trustpilot - Charlotte mogensen
  Skal du have hjælp til din bil?

   Upload et billede af din skade