5/5

Udbedring Af Forsikringskader

  Upload et billede af din skade


  4.8
  4.8/5

  baseret på 10+ anmeldelser på Trustpilot

  5.0
  5/5

  baseret på 20+ anmeldelser på Google

  Se vores proces

  Udbedring af forsikringsager København

  BuleBanker arbejder hele tiden på at hæve overliggeren i forbindelse med standarten og kvaliteten i det arbejde som vi udfører. Vi har en stor passion for biler og vi værdsætter vores kunder. Derfor bestræber vi os hele tiden på at opnå perfektion og være i stand til at udbrede en bilskade så optimalt som muligt.

  For at kunne gøre det, er det en nødvendighed at have tilgang til teknologier og værktøj som letter vores daglige arbejde. Med denne fremgangsmåde får din bil det bedste resultat, reparationstiden forkortes, og omkostningerne bliver ikke alt for høje når arbejdet skal udføres.

  Vores værksted er blandt andet udstyret med en opretter-bænk fra Car-o-liner, som understøtter vores arbejde, når vi eksempelvis fixer en bil der har været ude for en trafik skade.
  Hos os, kan din bil komme tilbage på vejen i en fart, i stedet for at holde parkeret på et værksted i længere tiden. Vi ønsker ikke at du skal undvære din bil, og prioritere derfor at få udført arbejdet på din bil inden for kort tid.

  Hvad siger vores kunder om os?

  Vi synes det er mere troværdigt, når du kan læse hvad vores kunder fortæller om vores arbejde

  Trustpilot - Emil sørensen

  Hurtig og god service, meget grundige. Intet at klage over.

  5/5
  5/5

  “Skulle have lavet service, fikset et håndtag og have lavet en bule. De klarede det hele på under 1 uge. Jeg er meget glad. Suveræn service!”
  Trustpilot - Sara Foged Pedersen
  5/5
  “Jeg var forbi Bulebanker fordi jeg fik en trafikskade på min Jaguar I pace. Reparationen tog kun 3 dage (med gratis lånebil) selv om flere dele i fronten var gået i stykker. Jeg er super tilfreds med resultatet og de kan helt klart anbefales.”
  Trustpilot - Amin M
  5/5
  “Helt fantastisk service! Hurtige, ordentlige og giver lige den ekstra service, der gør at man vælger dem igen!”
  Trustpilot - Charlotte mogensen
  Skal du have hjælp til din bil?

   Upload et billede af din skade